Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Snabba leveranser

Vald enhet: Byt enhet här

Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Snabba leveranser

Retur & Reklamation

Vi rekommenderar dig att läsa igenom våra köp- och leveransvillkor innan du utför en retur / reklamation. Dessa finner du här: Köp- och leveransvillkor 

ÅNGERRÄTT – RETURER
Hos oss har du alltid fjorton (14) dagars ångerrätt (gäller ej företag). Du som konsument har rätt att undersöka produkten (gäller ej reservdelar, minneskort, usb-stickor, batterier, powerbanks, hörlurar/headset, hygienartiklar). Om någon av dessa produkter är plomberad inkluderas den bara av ångerrätten så länge plomberingen är obruten.

Returnerar du en oanvänd produkt med tillhörande etiketter och i sin originalförpackning inom 14 dagar återbetalas hela beloppet minus fraktkostnaden. Vid ångerrätt/öppet köp ersätter vi inte fraktkostnader tillbaka till oss och ansvaret att försändelsen når oss ligger hos dig som kund. Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen. Vid defekt förpackning eller uppenbar åverkan på produkten kommer prisavdrag att ske på minst 30% av produktens värde och kan i vid betydande åverkan nekas återköp. Du står själv för portokostnaden vid retur.

Så här gör du en retur av en vara när du ångrar ditt köp: 

1. Skriv ut och fyll i returblanketten. Har du inte tillgång till skrivare, klicka här.

2. Packa ner varorna som ska returneras tillsammans med returblanketten. Använd samma emballage som du fått din beställning levererad i eller använd eget som ger tillräckligt skydd åt varan.

3. Returen ska skickas till följande adress: 

Spares Nordic AB/Teknikdelar.se

Box 8081

200 41 Malmö

4. Ange din avsändaradress på paketets baksida.

5. Skicka paketet med PostNord, antingen som Postpaket (spårbart) eller med frimärken. (Annan speditör än Postnord mottages ej)

6. Vänligen invänta ett mail som bekräftar att din retur är mottagen.

Vi utför inte några byten, om du önskar en annan vara än den du mottagit så gör du en retur och beställer en ny vara. När vi godkänner returen återbetalas beloppet för den returnerade varan.

Notera att vi inte erbjuder returfraktsedel vid retur, du står själv för returfraktkostnaden. Hanteringstiden för en retur är uppemot 30 arbetsdagar.

REKLAMATION
Reklamation till Teknikdelar ska göras inom skälig tid efter det att felet upptäckts, dock senast inom tolv (12) månader från det att varan mottagits. Teknikdelar förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel orsakade av normalt slitage. Vid reklamation, kontakta kundtjänst så skickar vi dig en svarspostadress för fri returfrakt. Teknikdelar har ingen möjlighet att i efterhand ersätta kostnaden för returfrakt om du väljer att skicka reklamationen utan att först ha kontaktat oss.

Enheter som utsätts för vatten- och fuktskador omfattas inte av garantin. Detta gäller även Smartwatch och aktivitetsarmband med IPX-klassificering.

Felaktiga reklamationer debiteras med minimum 249 kr inkl. moms upp till den faktiska hanteringskostnaden. Ansvaret för att försändelsen når oss ligger på dig som kund. Vi står för returfraktkostnaden (Gäller ej företag och ej spårbart) för godkända reklamationer, önskar du skicka spårbart så får du som kund stå för returkostnaden.

Vi erbjuder 12 månaders garanti på hela vårt sortiment.

Så här gör du för att reklamera en vara:
Om du mottagit en defekt eller felaktig vara, eller en annan vara än den du beställt, klicka här och fyll i mallen så återkommer vi med ytterligare instruktioner.

ÅTERBETALNING
Väljer du att få pengarna tillbaka för din reklamation, så återbetalas de till det konto du betalade med vid beställning. Har du valt att betala med faktura ber vi dig att logga in på my.walley.se och pausa betalningen tills att ditt ärende blivit hanterat. Har du valt kortbetalning återbetalas pengarna till samma konto som pengarna drogs från.

Genom att fortsätta surfa på denna sida godkänner du användningen av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy.