• Fast frakt: 29 kr
Item 1 of 3


Om Oss Teknikdelar.se

I början av 10-talet växte ett nytt behov fram - en svensk återförsäljare av reservdelar till smartphones. Vi agerade på efterfrågan och startade år 2012 en enkel hemsida. Plötsligt hade vi hela vardagsrummet fyllt av reservdelar. Numera har vi ett stort välorganiserat lager med tusentals artiklar. Från lagret skickar vi varje dag ut över 1000 vadderade paket fyllda med era produkter. Det är du som gör detta möjligt!

Kära teknikentusiast, tillsammans är vi en del av en teknikrevolution där var och en har möjligheten att reparera sin smarta telefon. Internet har gjort det lätt att i detalj ta reda på hur man byter ut teknikdelar. Med en enkel googling kan man till exempel ta reda på hur man byter ut ett krossat displayglas eller hur man byter ut batteriet i en iPhone. Många vet inte att det är enkelt att byta ut delarna i telefonen. Se till exempel hur lätt det är att byta ut displayen i en iPhone.

Håll dig uppdaterad och följ med oss på resan genom att gilla oss på Facebook eller genom att följa oss på Instagram. Där kan du också ta del av våra förmånliga rabatter och erbjudanden. Tack för att ni är med oss på resan och för att ni hjälper oss att växa!

 

Företagsuppgifter

  • Spares Nordic AB
  • Organisationsnummer: 556998-9444
  • Momsregistreringsnummer:SE556998944401