• Fast frakt: 29 kr
Item 1 of 3

Om Oss - Teknikdelar


om teknikdelar.se

Teknikdelar – Allt för din mobil

Teknikdelar är Nordens ledande återförsäljare av reservdelar och tillbehör för mobiltelefoner. Vårt mål är att göra det enkelt och prisvärt för våra kunder att välja att laga och underhålla sina mobiltelefoner istället för att köpa nytt.

Mobilexperter

På Teknikdelar förstår vi att din mobil är en viktig del av ditt dagliga liv. Därför finns vi här för att stödja dig från den dag du packar upp din sprillans nya mobil, till dess att den behöver en ny skärm eller ett nytt batteri. Vårt stora sortiment inkluderar allt från skärmskydd och fodral till batterier, laddare, hörlurar och avancerade reservdelar. Sedan 2012 har vi hjälpt miljontals kunder att hitta rätt skydd för sina enheter och vi kan allt som hör mobiltelefoner till, från förebyggande skydd till reservdelar och verktyg som behövs för att reparera dem.

Auktoriserade återförsäljare

Teknikdelar är auktoriserade återförsäljare av en mängd kända varumärken. iDeal of Sweden, Copter, Samsung, Xiaomi, Motorola, HP, Lenovo och OnePlus är bara ett axplock av varumärkena du hittar hos oss. Som auktoriserade återförsäljare kan vi erbjuda våra kunder ett större sortiment och lägre priser än andra butiker.

Företagsinformation

Spares Nordic AB

Järnyxegatan 17, 213 75 Malmö

Organisationsnummer

556998-9444

Momsnummer

SE556998944401

Kundtjänst kontakt

info@teknikdelar.se

010-551 61 64

Historien bakom Teknikdelar

När den första iPhonen lanserades i Sverige 2008 uppstod snabbt ett behov av reparationstjänster. Den nya smartphonen hade en ömtålig glasskärm som lätt sprack vid fall.

För privatpersoner var det nästintill omöjligt att få tag på reservdelar för att själva reparera telefonen, vilket tvingade dem att lämna in den till en reparatör och betala höga reparationskostnader.

Teknikdelars grundare beslöt sig för att ta saken i egna händer och började sälja reservdelar till iPhones via en enkel hemsida 2012. Butiken växte snabbt till att bli den största i Sverige på reservdelar för smartphones och utökade successivt sortimentet till att inkludera mobilskal och andra tillbehör.

En del av Clas Ohlson koncernen

Det lilla familjeföretaget har växt sedan starten 2012, men den familjära känslan och drivet att få kunder att reparera i stället för att köpa nytt finns kvar. Idag finns Teknikdelar i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Sedan 2023 är Teknikdelar en del av börsnoterade Clas Ohlson.

Om Teknikdelar

 • Etablerat 2012
 • Huvudkontor och lager i Malmö
 • Mer än 25 000 unika produkter
 • Över 2 000 000 nöjda kunder
 • Hållbarhet

  På Teknikdelar arbetar vi ständigt för att vår verksamhet ska bli lite bättre och lite grönare. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med hållbarhet >>

  Utmärkelser och nomineringar

  Utmärkelser och nomineringar

  Årets nybyggare - Årets pionjär Syd 2023

  Utmärkelsen till HMK Kung Carl XVI Gustafs pris Årets Nybyggare riktar sig till entreprenörer med utländsk bakgrund som är grundare av ett företag. Entreprenören ska kunna visa att hen lyckats utveckla och driva ett företag med tillväxtpotential. Entreprenören ska även visa sin förmåga att övervinna personliga utmaningar och visa på mod, uthållighet och motståndskraft.

  Award Image

  Tillväxt Malmö - Årets Tillväxtentreprenör 2021

  Årets Tillväxtentreprenör är en person som genom sitt entreprenörskap bidragit till ett företags eller en organisations tillväxt. Företaget skall ha haft mellan 5 - 100 anställda under föregående år. Bransch har ingen betydelse. Det är entreprenörskapet och förmågan att skapa tillväxt som räknas!

  Award Image

  EY Entrepreneur Of The Year – Årets manliga stjärnskott 2020

  På kort tid har Talal Alshammari byggt ett företag med fantastisk omsättning och internationell närvaro. Han är en inspirerande förebild och ett lysande exempel på ett entreprenörskap där hållbarhet, samhällsengagemang och lönsamhet går hand i hand. Av reservdelar har Talal Alshammari skapat sig en ny framtid som tagit honom hela vägen till vinsten av Årets manliga stjärnskott.

  Award Image

  Årets nybyggare - Årets pionjär Syd 2019

  Utmärkelsen till HMK Kung Carl XVI Gustafs pris Årets Nybyggare riktar sig till entreprenörer med utländsk bakgrund som är grundare av ett företag. Entreprenören ska kunna visa att hen lyckats utveckla och driva ett företag med tillväxtpotential. Entreprenören ska även visa sin förmåga att övervinna personliga utmaningar och visa på mod, uthållighet och motståndskraft.

  Award Image

  Di Gasellföretag 2018

  En nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen. Minst tio anställda, enligt den senaste årsredovisningen. Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden.

  Vinnare DI gasell