• Fast frakt: 29 kr
Item 1 of 3

Reparera din iPhone på egen hand

Apples numera legendariska telefonmärke iPhone tillhör den absoluta toppen när det kommer till smartphones. Telefonerna är snabba, snygga, starka och av någon anledning ganska lätta att göra sönder. De flesta av oss känner till minst en person vars iPhoneskärm har gått sönder. Det kanske till och med är du själv. Att iPhoneskärmen går sönder lätt är inget nytt. Det går att hitta många tester på nätet där telefonen, särskilt de gamla modellerna, får en sprucken skärm även när de faller från relativt låga höjder. Även om de allra senaste telefonerna från iPhone är starkare och mer hållbara så riskerar även dessa att spricka vid olyckor. En söndrig mobil är en ful och farlig mobil Det är aldrig kul att ha en trasig telefon. Det handlar inte bara om att telefonen får ett fult utseende. I vissa fall kan det till och med bli farligt att använda telefonen på grund av de vassa glasbitarna. Har du otur så kan telefonens touch-funktion, en av grundfunktionerna för att kunna använda en smartphone, försämras eller försvinna helt. Om din iPhone har gått sönder så är det bra att komma ihåg att du faktiskt kan fixa den själv.
 
Här på denna sidan har vi samlat allt du behöver veta för att reparera din iPhone. Du hittar inte bara information och produkter för att byta din iPhone skärm. Vi har även samlat guider som visar hur du gör för att byta iPhone batteri.
 

Blås nytt liv i din trötta telefon

Dagens mobilbatterier är inte utvecklade för att hålla för alltid. Batterikapaciteten sjunker sakta men säkert efter varje laddningscykel, det vill säga efter varje gång batteriet laddas ur och laddas upp fullständigt. När du märker att telefonen inte ens klarar av en hel dag utan att behöva laddas upp så är det verkligen dags att byta iPhone batteri. Även detta kan du göra helt själv.
 
Vi har skapat olika guider för att ta dig igenom reparationen. Allt du behöver göra är att klicka på den modell och den reparation du vill utföra. Där hittar du inte bara instruktioner och säkerhetsåtgärder som du måste läsa innan du utför en iPhone reparation själv, vi har även samlat alla produkter och verktyg som du behöver för att utföra den specifika reparationen. Billigare än att skicka på reparation Att laga en telefon är lättare än vad du tror. När du väl har beställt det du behöver och har samlat din telefon, reservdelarna och verktygen på ett rent bord så tar det inte lång tid innan telefonen är fixad. Du slipper lämna in telefonen, vänta i flera dagar på att de ska laga telefonen, bli meddelad om att telefonen är fixad, hämta ut telefonen och överraskas av den höga reparationskostnaden. Många tvekar redan när de får reda på det höga priset. Laga din telefon själv istället. Det är både snabbare och billigare! Allt du behöver är lite tålamod, rätt verktyg och vår guide.
 
Fixa din iPhone på egen hand med vår hjälp. Beställ allt du behöver redan idag så kan du sätta igång så fort som möjligt.