Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Förlängt Öppet Köp till 31/1-2022

Vald enhet: Byt enhet här

Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Förlängt Öppet Köp till 31/1-2022

Byta skärm iPhone 7 Plus

Har din iPhone 7 Plus skärm spruckit? Det finns inget värre än att tappa sin telefon, ta upp den och upptäcka att skärmen är sönder. Du kanske bävar inför den höga reparationskostnaden som följer? Som tur är kan du faktiskt ta det lugnt! Det behöver inte kosta skjortan att laga din iPhone 7 Plus skärm. Det billigaste alternativet för att få en ny skärm är att byta den själv! Har du aldrig lagat en mobiltelefon tidigare? Oroa dig inte, vi har skapat en guide som visar hur du byter skärm på iPhone 7 Plus på ett enkelt sätt. Förutom vår videoguide så har vi även samlat tips och säkerhetsåtgärder som du bör läsa innan du börjar utföra ett skärmbyte på iPhone 7 Plus. Spara pengar och laga din mobiltelefon själv, det är enklare än vad du tror!

För att byta skärmen på din iPhone 7 Plus behöver du först och främst rätt verktyg och produkter. Produkterna som du behöver hittar du på högersidan. Beställ de redan idag för att kunna laga din mobil så fort som möjligt.

 

Följ dessa punkter innan du börjar skruva loss de olika delarna på din mobil:

 

 

  • Se till att batteriet är under 25 %.
  • Stäng av mobilen.
  • Tejpa den söndriga skärmen med transparent tejp. Genom att tejpa över skärmen blir det lättare att suga upp de trasiga delarna med en sugkopp.

 

Oavsett vilket display-paket du väljer måste du flytta över originalhemknappen till den nya skärmen, åtminstone om du vill behålla Touch id-funktionen.

Har du följt ovanstående punkter kan du påbörja din demontering av din iPhone 7 Plus.

 

Nedan har du en enkel videoguide som tar dig genom de olika stegen för att utföra hela iPhone 7 Plus skärmbytet.

 

 

 

 

Tänk på! Risken finns att vattentätheten försämrats när du har skruvat loss skärmen. Viktigt är att inte utsätta mobilen för flytande ämnen när du är klar med reparationen. När du byter glas på iPhone 7 kan det dyka upp flera frågor och funderingar. Du har alltid möjlighet att kontakta vår kundtjänst via mail eller chatt. Vi ser till att du får ett svar så fort det bara går.

 

Tips! När du väl har bytt ditt glas så vill du naturligtvis undvika att samma sak händer igen. Vårt tips för att förhindra framtida olyckor är att du köper ett skärmskydd, ett skal eller ett fodral. [länk]

Produkter i denna guide

Genom att fortsätta surfa på denna sida godkänner du användningen av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy.