Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Förlängt Öppet Köp till 31/1-2022

Vald enhet: Byt enhet här

Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Förlängt Öppet Köp till 31/1-2022

Byta glas iPhone 6S Plus

Har du en trasig iPhone 6S Plus skärm? Du kan sluta oroa dig. Detta irritationsmoment går att lösa enkelt och billigt redan idag. Du måste inte lämna in din mobil hos en reparatör för att laga skärmen på din iPhone 6S Plus. Det enklaste och billigaste alternativet är att byta glas på din iPhone 6S Plus på egen hand. Du sparar inte bara pengar, det går dessutom mycket snabbare jämfört med att skicka iväg din telefon till reparation.

 

Att byta glas på din telefon tar oftast inte mer än några minuter. Du behöver inte vara ett proffs på att laga mobiler för att kunna utföra ett glasbyte själv. Vi kan guida dig genom hela processen med hjälp av vår video. Innan du sätter igång med reparationen bör du se till att du har rätt verktyg och produkter hemma. På högersidan har vi samlat de rekommenderade produkterna till dig.

 

När du väl har alla produkter och verktyg hemma är du redo att ta dig an reparationen!

 

För att undvika olyckor bör du utföra dessa säkerhetsåtgärder innan du börjar skruva loss din mobil.

 

  • Se till att batteriet tömts till under 25 %.
  • Stäng av mobilen.
  • Tejpa över den spruckna skärmen med tejp för att underlätta din reparation. På så sätt kan du suga upp skärmen lättare med sugkoppen och du slipper oroa dig för flera små glasbitar.

 

Tänk på detta: Om du vill behålla Touch id-funktionen måste du flytta över originalhemknappen till din nya skärm. När du väl har utfört de olika säkerhetsåtgärderna kan du börja skruva loss din iPhone 6S Plus för att byta skärmen. Du finner hela reparationen nedan (se video).

 

 

Skulle du ha några frågor eller funderingar om hur du ska göra för att byta glas på iPhone 6S Plus är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via mail eller chatt.

Tips! Skydda din skärm från att gå sönder igen genom ett skydd. Tillbehör som skal, fodral eller skärmskydd är alltid ett smart alternativ ifall du vill skydda din mobil mot yttre skador.

Produkter i denna guide

Genom att fortsätta surfa på denna sida godkänner du användningen av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy.