Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Snabba leveranser

Vald enhet: Byt enhet här

Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Snabba leveranser

Byta glas iPhone 6S

Har din iPhone 6S skärm spruckit? Då har du kommit helt rätt. Olyckor händer lätt och tyvärr så krävs det inte mycket för att skärmen ska spricka. En sprucken skärm är aldrig kul men vet du vad? Detta problem kan du enkelt lösa själv! Visst kan du lämna in din mobil för lagning hos en reparatör, men de tar oftast överpris och det är inte det bästa alternativet för ekonomin. Oftast kan det dessutom dröja flera dagar innan du får tillbaka din mobil, trots att det är en reparation som går snabbt att utföra. Väljer du däremot att laga själv sparar du både tid och pengar!

 

Vi har därför skrivit ihop en enkel guide till dig som vill kunna byta skärm på din iPhone 6S helt på egen hand. Denna guide passar både för dig som nybörjare och för dig som är van vid att byta ut mobildelar. Allt du behöver för att kunna fixa mobilen själv är rätt verktyg och produkter, sedan är det upp till oss att guida dig genom glasbytet på din iPhone 6S!

 

Verktyg och produkter för att kunna byta iPhone 6S glas hittar du på högersidan.

 

För att utföra repararationen på rätt sätt utan att skada din mobil är det viktigt att följa dessa punkter:

 

 

  • Töm ditt batteri under 25 % innan du tar några andra steg.
  • Stäng av mobilen efter att du har tömt ditt batteri under 25 %.
  • För att underlätta din reparation bör du tejpa över glaset med transparent tejp. Detta gör att sugkoppen får ett bättre grepp på skärmen.

 

När du har följt ovanstående punkter kan du äntligen börja skruva loss din iPhone 6S. Nedan har du en enkel videoguide som visar hur du byter glas på iPhone 6S steg för steg.

OBS! För att behålla Touch ID-funktionen måste du flytta över originalhemknappen till din nya skärm, även om du köpt Digitizer-paketet.

 

 

Har du några frågor gällande hur du lagar en iPhone 6S skärm är du alltid väkommen att kontakta vår kundtjänst via mail eller chatt. Vi finns här för dig!

Tips! Efter att du utfört glasbytet kan det vara smart att köpa ett tillbehör som kan skydda din nya skärm mot yttre skador. Vi rekommenderar att du köper ett skärmskydd, skal eller fodral.

Produkter i denna guide

Genom att fortsätta surfa på denna sida godkänner du användningen av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy.