Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Snabba leveranser

Vald enhet: Byt enhet här

Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Snabba leveranser

 batteri iPhone 5

Ge din iPhone 5 nytt liv genom att byta batteri! Har du länge funderat på om du ska köpa en ny mobil eller lämna in din nuvarande mobil på lagning? För att skona din plånbok från hårda ekonomiska smällar kan du reparera din iPhone 5 själv istället. Genom att reparera själv kommer du att spara flera tusentals kronor! Det är inte bara billigt, det är dessutom enkelt och tidsbesparande. Med lite tålamod och fingerfärdighet slipper du skicka iväg din telefon för lagning.

 

Har du aldrig lagat en telefon tidigare? Ingen fara! Vi har skapat en enkel och komplett guide som hjälper dig igenom hela processen. Du hittar inte bara instruktioner utan även bra tips och saker att tänka på när du ska byta batteri på din iPhone 5. Innan du påbörjar reparationen måste du se till att du har rätt verktyg och produkter. Du hittar allt du behöver för att fixa din iPhone här på vår hemsida.

 

Information om batteriet: Kapacitet: 1440 mAh Spänning: 3,82 V Typ: Litium Ion-batteri

 

Gör detta innan du börjar skruva loss din iPhone 5:

  • Töm batteriet under 25 %.
  • Stäng av mobilen.
  • Har du en sprucken skärm bör du tejpa över den med transparent tejp, detta för att underlätta reparationen samt för att inte skada skärmen ytterligare.

 

Tänk på detta under reparationens gång:

  • När du ska bända upp batteriet, bänd inte mot moderkortet då det riskerar att skada din iPhone 5.
  • Undvik att använda vassa föremål när du ska bända upp batteriet.

 

Nedan har du en komplett videoguide som visar hur du byter batteri på din iPhone 5 steg för steg.

 

 

När du är klar: För att undvika framtida problem med ditt batteri samt för att göra felsökningen lättare bör du göra en ”hard reset”. Det gör du genom att hålla in hemknappen och avstängningsknappen samtidigt tills du ser Apple-loggan. Ladda batteriet fullt ut efter bytet.

 

Har du några frågor kring batteribytet på din iPhone 5 är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via mail eller chatt. Vi hjälper dig mer än gärna!

Produkter i denna guide

Genom att fortsätta surfa på denna sida godkänner du användningen av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy.