Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Förlängt Öppet Köp till 31/1-2022

Vald enhet: Byt enhet här

Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Förlängt Öppet Köp till 31/1-2022

Samarbeta med oss

Har du en blogg eller kanske en egen hemsida? Tveka inte att höra av dig till oss om du vill testa eller skriva om våra produkter. Vi samarbetar med många bloggar och ser gärna fram emot att samarbete med fler framgångsrika bloggare. Vi erbjuder följande typer av samarbeten:

 

 

TIPSA OM VÅRA PRODUKTER

Vill ni tipsa om våra produkter får ni fritt använda de bilder och beskrivningar ni hittar på hemsidan. Enda kravet är att ni länkar till oss!  Gäller det reparationsguider så hjälper vi er med information om de olika stegen. 

 

 

TESTA PRODUKTER

Vill du testa eller recensera någon av våra produkter?
Vi bistår gärna med produkter och lägger oss självklart inte i vad du tycker om produkterna, gillar du inte produkten ska du självklart skriva det. Eftersom det medför vissa kostnader för oss att bistå med produkterna så ställer vi vissa krav på bloggens storlek och antalet läsare.

 

 

ANORDNA TÄVLING

Ett populärt inslag av samarbete är att anordna tävlingar med utlottning av våra produkter. Även vid anordnade tävlingar så har vi även ett krav på hur populär din blogg måste vara för att tävla ut produkter från oss.

 

Kontakta oss på timmy@teknikdelar.se

 

Tyvärr har vi inte möjlighet att svara alla som vill blogga om oss och våra produkter. Vi återkommer i de fall då vi ser bäst möjligheter för ett långt och givande samarbete. Vi tar emot och besvarar endast förfrågningar från bloggare som är över 18 år.

 

 

Genom att fortsätta surfa på denna sida godkänner du användningen av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy.