Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Förlängt Öppet Köp till 31/1-2022

Vald enhet: Byt enhet här

Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Förlängt Öppet Köp till 31/1-2022

Byta glas iPhone 5S

Det finns inget värre än att tappa sin telefon och upptäcka att skärmen har spruckit. Tursamt nog har du faktiskt flera bra och billiga alternativ när det kommer till att fixa telefonen själv.

 

Den här guiden är till för dig som vill byta ditt iPhone 5S glas. Vi har inte bara skapat en enkel guide som visar hur du utför själva bytet. Vi har även samlat allt du behöver för att byta glas på din iPhone 5S, från passande verktyg till rätt produkter. Du hittar produkterna som du behöver på högersidan av denna guide. Gör dig själv en tjänst och laga den söndriga skärmen på egen hand istället för att lämna in telefonen hos en reparatör. Det är ju så mycket billigare och dessutom superenkelt! Följer du våra anvisningar kan du få en splitter ny skärm inom bara några minuter.

 

Gör detta innan du påbörjar demonteringen din mobil:

  • Börja att tömma ditt batteri till under 25 %.
  • Stäng därefter av mobilen.
  • Om ditt displayglas är sprucket eller skadat bör du förhindra ytterligare skador under reparationen genom att tejpa glaset med transparent tejp.

 

Detta kommer att hålla eventuella glasskärvor på plats under reparationens gång. För att behålla Touch ID-funktionen är det viktigt att du flyttar över originalhemknappen till den nya skärmen. Detta gäller även för dig som har valt Digitizer-paketet. Har du följt ovanstående punkter är du redo att börja skruva loss din mobil.

 

Klicka på videoguiden nedan för att se vår kompletta guide för hur du byter glaset på iPhone 5S. Guiden funkar oavsett vilket skärmpaket du har valt. Och kom ihåg, du behöver inte vara ett proffs för att kunna laga din iPhone 5S skärm själv. 

 

 

Skulle du ha några frågor angående hur du lagar din iPhone 5S skärm är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst antingen via mail eller chatt. Tips! Förebygg framtida yttre skador med ett skärmskydd, skal eller fodral. Vi har ett stort utbud av billiga och slitstarka tillbehör.

Produkter i denna guide

Genom att fortsätta surfa på denna sida godkänner du användningen av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy.