Frakt endast 29 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om oss

TEKNIKDELAR.SE 

är ett svenskt företag som ägs och drivs av Dockans AB med säte i Malmö. Vi är en av Sveriges ledande återförsäljare av reservdelar och tillbehör för mobiltelefoner.

 

Vi har reservdelarna som du behöver för att reparera din telefon och surfplatta. Hos oss hittar du bland annat batterier, skärmar och baksidor. Du kan lätt förebygga skador i och på din telefon genom våra många fodral, skal och skärmskydd.

 

Frakten kostar alltid 29kr.

Snabb leverans från lagret i Sverige.

Låga priser.

Nu över 21.000 produkter.

Vi har över 300.000 nöjda kunder!

 

Våra produkter och verktyg gör det möjligt för dig att reparera dina smarta enheter. Det sparar du pengar på. Vi har nästan varenda reservdel som du kan tänkas behöva till iPhone, Samsung, Sony Xperia, HTC, Huawei och Lumia.

Hittar du inte det du söker eller har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss! Du kan chatta med vår kundtjänst direkt här på webbplatsen nere i det högra hörnet.

 

MEDARBETARE

Teknikdelar.se - Tony | DIgital Marknadsförare

David

Marknadschef

Teknikdelar.se - Ihab | Företagssäljare

Ihab

Företagssäljare

Teknikdelar.se - Viktor | Administratör

Viktor

Admin

Teknikdelar.se - Erik | Kundtjänst

Marcus

Kundtjänst

Teknikdelar.se - SImon | Kundtjänst

Simon

Kundtjänst

Teknikdelar.se - Linus | Lager

Linus

Lager

Teknikdelar.se - André | Lager

André

Lager

Teknikdelar.se - Tony | DIgital Marknadsförare

Akram

Lager

 

 

 

 

 

I början av 10-talet växte ett nytt behov fram, en svensk återförsäljare av reservdelar till smartphones. Vi agerade på efterfrågan och startade år 2012 en enkel hemsida. Plötsligt hade vi hela vardagsrummet fyllt av reservdelar. Numera har vi ett stort välorganiserat lager med tusentals artiklar. Från lagret skickar vi varje dag ut över 1000 vadderade paket fyllda med era produkter.

 

Det är du som gör detta möjligt! Kära teknikentusiast, tillsammans är vi en del av en teknikrevolution där var och en har möjligheten att reparera sin smarta telefon. Internet har gjort det lätt att i detalj ta reda på hur man byter ut teknikdelar. Med en enkel googling kan man till exempel ta reda på hur man byter ut ett krossat displayglas eller hur man byter ut batteriet i en iPhone. Många vet inte att det är enkelt att byta ut delarna i telefonen. Se till exempel hur lätt det är att byta ut displayen i en iPhone. 

reparation iphone

 

Håll dig uppdaterad och följ med oss på resan genom att gilla oss Facebook. Där kan du också ta del av våra förmånliga rabatter och erbjudanden. Tack för att ni är med oss på resan och för att ni hjälper oss att växa!

teknikdelar och 99mac

 

 

Företagsuppgifter:

Företagsnamn: Dockans AB
Företagsadress: Scheelegatan 5, 212 28 Malmö
Organisationsnummer: 556891-3353
Momsregistreringsnummer: SE5568913353
Dockans AB är registrerat för F-skatt.