Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Snabba leveranser

Trustpilot
Vald enhet: Byt enhet här
Välj enhet

Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Snabba leveranser

iPhone X Skärm med Glas

1395 kr
1759 kr
Lagervara för omgående leverans
Artikelnummer: 400019608
OEM iPhone X Skärm med Glas

OEM

iPhone X Skärm med Glas

1395 kr

Fast frakt 29kr

4.4 Trustpilot

Snabba leveranser

5.0 2
Produktbeskrivning
Open Stäng

Letar du efter en iPhone X skärm i svart färg och som är tredjepartstillverkad så har du kommit till rätt sida. Den senaste värstingtelefonen från Apple har allt du behöver och lite till. Modellen bjuder bland annat på fantastisk hårdvara, läcker design och flera roliga nyheter. Dock är enhetens glas naturligtvis sårbar för stötar och olyckor, precis som vilken annan telefon som helst. Om du behöver ersätta din mobilskärm eller glaset så kan du enkelt beställa en ny iPhone X skärm via oss.

 

  • Snabb beställning
  • skärm av högsta kvalitet
  • Laga din telefon själv
  • Spara pengar
  • Enkla instruktioner
  • Tredjepartstillverkad

 

Apples nyaste telefon har en 5,8 tums skärm med ett brett färgspektrum som använder samma teknologi som finns hos iPad Pro. Med 458 ppi (2436 x 1125 pixlar) visar den detaljerade bilder och vackra videos med hög detaljrikedom. Tack vare vår höga kvalitet så motsvarar den här reservdelen en iPhone X skärm original.

 Om du råkar ut för en olycka och skärmen går sönder eller glaset repas så kan det kännas hopplöst, speciellt om du dessutom har sparat ihop länge för att kunna köpa den senaste telefonen från Apple. Hoppet är dock inte helt borta, med hjälp av de reservdelar och verktyg som du hittar hos oss kan du fixa telefonen på egen hand. Att byta iPhone X skärm själv är ett enkelt sätt att slippa den dyra reparationskostnaden. Här på denna sida kan du inte bara hitta en ny iPhone X skärm, du kan även hitta många andra praktiska produkter, exempelvis batterier, hörlurar, mobilskal och skärmskydd.

Tänk på att det är skillnad på att byta ut glaset på telefonen och att byta ut skärmen. Om din telefon spricker men fortfarande fungerar fullt ut så är det bara  glaset som har gått sönder och bör ersättas. Om den däremot bara visar färgbrus eller om du tydligt ser att den inre skärmen är skadad så bör du beställa en ny iPhone X skärm och byta ut den. Kolla gärna in alla våra andra produkter också, exempelvis skärmskydd, hörlurar och mycket mer.

Trustpilot
Genom att fortsätta surfa på denna sida godkänner du användningen av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy.