Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Förlängt Öppet Köp till 31/1-2022

Vald enhet: Byt enhet här

Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Förlängt Öppet Köp till 31/1-2022

Byta glas iPhone 6

Har ditt iPhone 6 glas gått sönder? Lugn, detta problem är enkelt att lösa. Du behöver inte ens skicka iväg din mobil till en dyr reparatör. Att laga din iPhone 6 skärm på egen hand är både enkelt och billigt. Undvik de onödigt höga kostnaderna och utför ditt byte på egen hand. Du behöver inte vara särskilt teknisk lagd för att utföra glasbytet.

 

Här på denna sidan kan du hitta flera tips och råd samt instruktioner som visar hur du gör ett glasbyte på en iPhone 6 själv. Vår videoguide tar dig igenom de olika stegen från start till färdiglagad mobiltelefon. Är du redo för att återge din mobil sin forna glans igen? En av förutsättningarna för att du kunna utföra denna reparation på bästa sätt är att du har tillgång till rätt verktyg och rätt produkter. På hemsidans högra sida hittar du de produkter som du kommer att behöva vid bytet. Det är först när du har tillgång till dessa produkter som du är redo för nästa steg.

 

Innan du börjar skruva loss din mobil bör du:

 

  • Tömma ditt batteri till under 25 %.
  • Stänga av mobilen.
  • Tejpa för din söndriga skärm med transparent tejp. Genom att göra detta kommer du att kunna suga upp skärmen lättare med en sugkopp.

 

Har du gjort ovanstående punkter kan du börja följa videoguiden nedan.

OBS! Vill du behålla Touch Id-funktionen måste du flytta över originalhemknappen till den nya skärmen. Det gäller även om du köpt Digitizer-paketet.

 

 

Känner du dig fortfarande osäker kring hur du ska byta glas på din iPhone 6 kan du alltid kontakta vår kundtjänst via mail eller chatt. Vi hjälper dig mer än gärna!

Tips! Köp ett skärmskydd, skal eller fodral till din mobil för att hindra att samma olycka ska hända igen.

Produkter i denna guide

Genom att fortsätta surfa på denna sida godkänner du användningen av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy.