Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Snabba leveranser

Vald enhet: Byt enhet här

Fast frakt 29kr

| ★ 4.4/5 Trustpilot

Snabba leveranser

Byta glas iPhone 5

Har din mobil av misstag åkt i backen och fått en sprucken skärm? Då kan det vara dags att byta till en ny skärm så att din iPhone 5 kan återfå sitt ursprungliga skick. Hos oss hittar du billiga iPhone 5 reservdelar!

 

Du har kanske letat på nätet efter en billig reparatör men inte hittat någon som kan laga skärmen för ett överkomligt pris. Sluta leta! Det bästa alternativet för dig är att byta glaset på din iPhone 5 själv. Du slipper inte bara den onödigt höga kostnaden, du slipper även den långa väntetiden. Om du utför glasbytet på egen hand behöver du bara vänta i ett par minuter istället för flera dagar. Du behöver inte oroa dig ifall du är en nybörjare inom mobilreparationer.

 

På denna sida har vi sammanställt viktiga punkter du bör tänka på när du ska göra ett glasbyte på din iPhone 5. Vi har även skapat en enkel videoguide som visar hur du utför denna reparation steg för steg. Innan du sätter igång med att byta glas behöver du klicka hem rätt verktyg och produkter. Du hittar produkterna som du behöver på högersidan.

 

Börja alltid med att utföra följande säkerhetsåtgärder innan du börjar skruva av din iPhone 5:

 

  • Töm batteriet under 25 %.
  • Stäng av mobilen.
  • Tejpa över den spruckna displayen med transparent tejp för att underlätta din reparation.

 

Genom att tejpa över den spruckna skärmen kommer du att kunna suga upp den med sugkoppen lättare. Har du utfört ovanstående tre punkter är du redo att följa videoguiden nedan. 

 

 

OBS! Vill du behålla Touch id-funktionen måste du flytta över originalhemknappen till din nya skärm. Det gäller även för dig som har valt att köpa Digitizer-paketet. Har du frågor angående hur du byter glas på iPhone 5 är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via mail eller chatt. Vi hjälper dig mer än gärna!

 

Tips! När din iPhone 5 skärm äntligen är hel och ren igen vill du såklart att den också ska hålla sig så. Se till att skydda den bättre genom att köpa till ett snyggt och praktiskt skärmskydd. Hos oss hittar du både skal, fodral och andra smarta tillbehör som bevarar din mobils utsida!

Produkter i denna guide

Genom att fortsätta surfa på denna sida godkänner du användningen av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy.